Legendy o bojových uměních

29.01.2011 10:40

Na inťasu jsem náhodně našla pár knížek o bojových uměních...

Tak si je ukážem!

https://data.knizniweb.cz/book/009/969/0099690/large.jpg

Popis

Legenda o pěti předcích začíná! Když je čínský klášter Cchangčen zničen a tajné svitky ukradeny, přežije jen pět mladých válečných mnichů, z nichž každý je mistrem jiného bojového stylu a každý nese jméno jednoho zvířete - tygra, opice, hada, jeřába a draka. Podle legendy dnešní bojová umění vycházejí z učení těchto pěti mladých válečných mnichů - "pěti předků".

https://data.knizniweb.cz/book/012/181/0121811/large.jpg

Popis

Legenda o pěti předcích stále žije! Další šaolinský klášter je zničen. Mladý mnich Seh, mistr hadího kung-fu, se připojuje k silné skupině zbojníků a společně odcestují hluboko do hor. V tajné zbojnické pevnosti se setkává se záhadnou a krásnou dívkou jménem "Kobra". Vzrušující série pokračuje třetím dílem, v němž pět mladých mnichů dále pátrá po tajemstvích své minulosti i svého osudu.

https://data.knizniweb.cz/book/009/968/0099689/large.jpg

Popis

Legenda o pěti předcích pokračuje! Když je zničen čínský klášter Cchangčen, přežije jen pět mladých válečných mnichů. Každý nese jméno jednoho zvířete - tygra, opice, hada, jeřába a draka. Každý z nich je totiž dosud nejmladším mistrem bojového stylu daného zvířete. Bývalý bratr mnichů, který vedl masakr proti klášteru, neustane dokud nezabije ty, jež jsou předurčeni k tomu, aby se stali "pěti předky".

https://data.knizniweb.cz/book/012/199/0121990/medium.jpg

Popis

Legenda se rozplétá…. Čtyři roky skrývala Hok před svými bratry svou pravou identitu. Klidná a přemýšlivá Hok je mistrem jeřábího stylu kung-fu. Po zničení klášterů poznala, že její starý svět zmizel. Nalézá cestu do hlavního města Kchajfengu, kde začíná nový život. Avšak její starý život se znovu připomene a Hok musí spojit síly se svými bratry. Vzrušující série pokračuje čtvrtým dílem, v němž pět mladých mnichů dále pátrá po tajemství své minulosti i svého osudu.